Поділитись:

Волинянам пояснили, як перевірити якість алкоголю

П'ятниця, 27 грудня 2019, 17:44

Алкоголь сумнівної якості, без марок акцизного податку встановленого зразка чи придбаний у продавця, котрий не має ліцензії, може завдати непоправної шкоди здоров’ю. 

Про це застерігають споживачів в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Саме небайдужість громадян до власного здоров’я сприятиме повній легалізації ринку лікеро-горілчаної продукції, відтак – наповненню бюджету.

Отож, відповідальний споживач повинен перевірити у фіскальному чеку наявність інформації про сплачений роздрібний акциз. Відображена у чеку перебуває у легальному обігу, –наголошують фахівці податкової служби.

«Горілчана продукція, придбана до святкувань без марок акцизного податку чи без сплати роздрібного акцизу, може виявитися сурогатом, що не відповідає жодним стандартам якості. Щоб убезпечитися від споживання такої продукції, треба бути уважним та відповідальним споживачем. Отож, просимо кожного напередодні свят подбати про власне здоров’я – купувати лише легальний товар у місцях, що мають ліцензію на продаж підакцизної продукції», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Якщо ж ви маєте інформацію щодо сумнівної якості підакцизних товарів, автентичності марок акцизного податку на них, просять телефонувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Волинській області). Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів