Поділитись:

Через Луцьк до Липин та Гаразджі пустять нові маршрутки

П'ятниця, 27 грудня 2019, 15:25

Невдовзі свою роботу розпочнуть два нові приміські маршрути: «Великий Омеляник – Липини» та «Тарасове (обласна клінічна лікарня) – Гараджа».

Маршрут № 236 «Гірка Полонка – Липини» додатково забезпечить автобусне сполучення між населеними пунктами Полонка, Оздів з Гіркою Полонкою, зокрема це буде три оборотні рейси на день: у ранковий, обідній та вечірній час, – повідомили у відділі інформаційної політики Волинської ОДА. 

Як зазначили в ОДА, нові маршрути мають зняти напругу жителів прилеглих населених пунктів, які виникли у звязку з реорганізацією міських маршрутів та змінами правил надання пасажирських послуг у Луцьку

«Таке рішення – логічне, адже більша частина робочого населення працевлаштовані саме в Луцьку. Працюючи у місті, вони сплачують податки до міського бюджету, які використовуються для розвитку обласного центру, відтак мають повне право користуватися послугами інфраструктури, – наголосила начальниця управління транспорту та інфраструктури Волинської ОДА Наталія Остапкович.

Новий приміський маршрут «Великий Омеляник – Липини (райлікарня)» у Луцьку діятиме за схемою: вул.Володимирська, вул.Банделіані, вул.Проектна, вул. Ранкова, вул. Городецька.

Автобуси маршруту «Тарасове (обласна клінічна лікарня) – Гараджа» курсуватимуть у Луцьку через вулицю Володимирську. 

Обидва маршрути будуть погодженні з виконкомом Луцької міської ради. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Е-квиток у Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів