Поділитись:

На Волині вилучили 2359 "прав" за водіння п'яним або під наркотиками

Субота, 28 грудня 2019, 06:59

У сервісних центрах МВС Волині станом на 26 грудня 2019 року знаходяться на збереженні 2359 посвідчень водія, які вилучили за керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного сп’яніння.

Про це "Конкуренту" повідомили в регіональному сервісному центрі МВС у Волинській області.

З 1 січня набувають чинності зміни до КК, тобто, за керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння особа нестиме кримінальну відповідальність.

За підтримки Всеукраїнського обєднання автошкіл сервісні центри МВС Волині долучилися до участі в проєкті «Випробуй у безпеці» та презентували майбутнім водіям окуляри «Drunk Busters Goggles», які імітують стан сп’яніння та розповіли про культуру водіння й ризики керування авто у нетверезому стані. А також передали автошколам регіону окуляри "Drunk Busters Goggles" та матеріали, які спеціально розроблені для вправ.

Мета такого заходу – сформувати нове покоління водіїв, для яких керування авто в нетверезому стані буде неприйнятним. Важливо не лише надавати якісні адміністративні послуги, але й підтримувати соціальні ініціативи, які навчатимуть водіїв бути відповідальними за кермом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів