Поділитись:

КЛІКАБЕЛЬНО: Музична машина часу існує. І ми її тут показуємо

П'ятниця, 03 січня 2020, 07:40

У той час, коли Артур Пірожков зі своїми, вибачте, композиціями займає перші сходинки в YouTube по Україні, існує реальна музична машина часу, яка транслює локальну музику в часовому просторі з 1900 року до наших днів. Я серйозно!

Знайомтеся – RADIOOOOO.

Це музичний плеєр, де ви не почуєте Олега Винника, але почуєте щось значно більше. До прикладу у позиції «Зараз» в Україні для вас заграє DakhaBrakha – Baby.

Суть RADIOOOOO у тому, що клікнувши на різні країни, можна послухати місцеву музику у різні часи. Внизу сайту розташовується таймлайн, в якому можна вибрати рік, а зліва – переваги в музиці (повільна, швидка і незвичайна). До того ж, можна вибрати всі три відразу. А за допомогою функції Taxi можна вибрати країни і часи, за якими можна вирушити в дорогу.

Клікаючи від 2000-х років до 1900-х можна насолодитися дійсно якісною, продуманою і мелодійною українською піснею.

Як міняються настрої в Україні видно навіть по одній композиції, яка влучно показує десятиліття: Пусти ж мене, мамо (1920 роки), Ой, шумить-шумить (1930 роки), Їхав козак на війноньку (1940 роки), Не топчіть конвалій (1960 роки). А у 1980 роках RADIOOOOO пропонує послухати Софію Ротару «Любов», якій на зміну у 90-х прийшов гурт «ВВ» із піснею «Танці».

Різні тенденції, моду, настрої можна прослухати і в інших країнах. Це дійсно крута мандрівка музичною машиною часу. Гайда у подорож???

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів