Поділитись:

Стрілянина у Луцьку: відомі нові деталі нападу на "Європошту"

Середа, 08 січня 2020, 12:46

Напад на приватну фінансову установу "Euro Post" здійснив уродженець Боровичі Маневицького району Волинської області. Чоловіка взяли під варту. 

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду. 

В ухвалі суду йдеться, що нападник вистрелив потерпілому у вилочноскроневу ділянку голови. Далі нападник, використовуючи пластикові хомути білого кольору, зв'язав потерпілому руки.

Згодом він напав на касирку відділення "Європошти", погрожуючи їй револьвером та вимагаючи відкрити сейф із грошима. Тим часом, інша жінка, яка помітила, що обвинувачений втратив її з поля зору, скористалася моментом та закрилася в обмінному пункті. Там вона натиснула кнопку виклику охорони та повідомила про пограбування. 

Зловмисник, розуміючи, що не зможе заволодіти грошима, покинув місце злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою до 25 лютого 2020 року включно.

Нагадаємо: 27 грудня вранці в чергову частину ГУНП у Волинській області надійшло повідомлення про напад на приватне відділення поштового зв’язку, що на проспекті Волі у Луцьку. Нападник вистрелив у голову директору закладу. В області негайно ввели у дію спеціальну поліцейську операцію.  Згодом поліція затримала зловмисника. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів