Поділитись:

У Луцьку стартував конкурс на управителів житлових будинків

П'ятниця, 10 січня 2020, 08:52
У Луцьку стартував конкурс на управителів житлових будинків

Конкурс із призначення управителів житлових будинків у Луцьку розпочато.

9 січня у департаменті житлово-комунального господарства відкрили всі наявні лоти конкурсантів та вивчали супровідну документацію за присутності представників комунальних підприємств, депутатів та громадськості. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад

Як відомо, ЖЕКи поступово відходять у минуле, а житловими будинками завідуватимуть управителі, визначені на конкурсній основі. Йдеться про ті будинки, в яких не було створено ОСББ. Переможцем конкурсу визначатиметься учасник, що набрав максимальну кількість балів щодо об'єкта конкурсу. Основним критерієм під час оцінювання є найнижча ціна запропонованої послуги. Переможець конкурсу за кожним об'єктом конкурсу оголошуватиметься на засіданні конкурсної комісії, на яке запрошуватимуться всі учасники конкурсу чи вповноважені ними особи.

Вся документація від конкурсантів підготовлена та подана своєчасно. Термін для подачі конкурсних пропозицій – 8 січня 2020 року до 10:00. Дата розкриття конкурсних пропозицій – 9 січня 2020 року. Протягом 5-ти календарних днів із дня ухвалення виконавчим органом місцевої ради рішення про призначення управителя з переможцем конкурсу укладатиметься договір про надання послуги з управління багатоквартирним будинком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів