Поділитись:

На Вінничині встановили вертеп з Олегом Винником

Субота, 11 січня 2020, 00:30
На Вінничині встановили вертеп з Олегом Винником

У самісінькому центрі міста Бар, що на Вінниччині, цьогоріч поставили незвичний вертеп. В образі одного з волхвів зобразили відомого українського співака Олега Винника, пише Vin-people.

Вертеп вирізняється своєю красою та креативністю. Усі скульптури виконані з дерева. У центрі – маленький Ісусик, святі Марія та Йосип, ангел, що спустився з неба, та три волхви, які прийшли поклонитися Ісусу.

Автором дерев’яних робіт є вже досить відомий у всій Україні скульптор Володимир Заєць. Майстер уже багато років виготовляє справжні витвори мистецтва з повалених природою дерев.

На рахунку Володимира вже є шість всеукраїнських рекордів Гіннеса: найдовший малюнок в Україні, найбільша ложка, розписана петриківським розписом, яку він виготовив разом з однодумцями, найвищий вказівний знак з найбільшою кількістю напрямків (понад 50). А торік майстер виготовив найменший пам’ятник в Україні «Хлопчик-мізинчик».

Гуляючи містом Бар, можна побачити скульптури майстра абсолютно скрізь. Найчастіше це герої мультфільмів або комедійних радянських серіалів.

На Вінничині встановили вертеп з Олегом ВинникомНа Вінничині встановили вертеп з Олегом ВинникомНа Вінничині встановили вертеп з Олегом ВинникомНа Вінничині встановили вертеп з Олегом Винником

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів