Поділитись:

MONATIK зворушливо привітав сина з днем народження

Неділя, 12 січня 2020, 16:13

Співак Дмитро Монатик привітав свого сина Платона із триріччям.

Зворушливий пост він написав на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Як же швидко летить час. Ще вчора ти був таким. Спостерігав за братом, який тільки-тільки навчився ходити і дивувався його швидкості. Весь час вимагав того, чого не міг пояснити, і тому постійно розробляв свої зв'язки і наші перетинки ... дуууже голосно. Але без сліз ... саме вимагаючи, і тим самим розчулював, посміхаючись, як і сьогодні. Єдине, тепер все простіше, адже ти дуже швидко бігаєш, плаваєш, пірнаєш, веселиш нас усіх, пародіюєш тиранозавра безперервно, лева, потім  –Леонардо, потім – артиста з мікрофоном в руках і знаєш щонайменше 100 таких необхідних слів. Можу бути не конкретний, адже по трійці мінімум на день додається, як сьогодні, наприклад: "готові?" "навіщо?" "YES". А до цього: "Ти Рекс", "Раф", "Доні", "Міккі", "не хочу", "моє", "скоріше", "дай", "на", "трицератопс" тощо. Любитель всіх динозаврів, які жили і живуть завдяки тобі і брату. Шанувальник, як і тато, всіх Черепашок Ніндзя і Нінтендо. Ось це так ... Я ж так мріяв про це! Сьогодні тобі три, наш меншенький Платон, і цим неосяжним щастям я хочу ділитися з усім світом. Плюс Даня (старшенький, якому 4) недавно запитав: "Тату, чому ми спиною на цих фотках?" А я ж і в його 4-річчя так хотів ділитися щастям, але тоді ще ви (малі) не дивилися мій інстаграм і не запитували про це. Так ось, ви з братом, вже можу впевнено сказати, краще, що могло в мене вийти в житті, з мамою, звісно. З днем ​​народження, наш меншенький.

P.s. Пишу з розумінням, що ти підростеш, відшукаєш цей пост і запустиш ностальгійний, щасливий погляд в небо і згадаєш, який ти сильний Тірекс. Якщо навколишня "школота" не шарить в романтиці і душевності, не біда. Навчай! Не сумуй, Vitamin D отримуй. Я маю на увазі, старший брат завжди поруч, як і ми", – написав Монатик. 

Довідково: 

Дмитро Монатик, сценічний псевдонім MONATIK (нар. 1 квітня 1986, Луцьк, УРСР) – український співак, танцюрист, автор пісень, саундпродюсер, композитор, учасник шоу "X-Фактор", "Танцюють всі!" та "Зірковий ринг", суддя танцювального шоу "Танці з зірками" та тренер вокального шоу "Голос. Діти" на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів