Поділитись:

Honor 9X - чудова модель за вигідною ціною*

Понеділок, 13 січня 2020, 10:39
Honor 9X - чудова модель за вигідною ціною*

Компанія Honor належить до китайської фірмі Huawei і вже 6 років випускає якісну та вигідну електронну техніку. Фірма кожен рік радує шанувальників цікавими новинками.

Нова модель Honor 9X 4/128Gb Sapphire Blue не стала виключенням і має в своїй характеристиці широкий функціонал, який сподобається навіть найвимогливішому критику. Такий телефон стане знахідкою для будь-якого користувача, який цінує високоякісні сучасні гаджети зі стильним дизайном. Вишуканість і одночасно зручним в управлінні. Тому ставши власником такого телефону, отримуєте приголомшливий смартфон, від якого будете у захваті.

Чому саме ця модель повинна привернути вашу увагу?

До переваг мобільного можна віднести:

  • інноваційні можливості камери;
  • надійний металевий корпус;
  • стильний дизайн;
  • потужний процесор;
  • економічна ємність заряду;
  • поліпшена автономність;
  • водостійкість;
  • функції безпеки.

Оперативна та вбудована пам'ять допомагають запускати будь-які програми швидко, а також зберігати великі обсяги матеріалу. Широкі можливості дають змогу отримувати відмінні знімки у будь-який час доби і контролювати заряд акумулятора, щоб продовжити загальний час роботи смартфона.

Процесор має шикарну продуктивність. У порівнянні з попередниками дія відеоядра зросла. Тепер ігри та програми запускаються миттєво і чітко працюють.

Великий екран з високою роздільною здатністю матриці і пристойною кольору пропонує як із задоволенням працювати, так і дивитися улюблені фільми. Швидкісна оперативна пам'ять, нова програмна оболонка підтримують найпопулярніші гри.

Відмінна 48-камегапіксельна камера буде створювати найнеймовірніші фотографії. Потрійна камера з ширококутним об'єктивом вміщує велику кількість масштабу без розмиття фону на знімку.

Купивши смартфон Honor 9X 6 128 Gb, ви отримуєте не тільки чудовий варіант для розваг або роботи, а й на додачу і блискучу камеру. Навіть в нічний час, за допомогою технології інтелектуальної стабілізації і тривалої витримки в 1/2-секунди, ви зможете отримувати більш соковиті фотографії, з красивими деталями на знімку.

Високоякісні відеоролики, які вам дозволить знімати смартфон, стануть ще більш привабливими завдяки технології HDR. Переглядайте їх і насолоджуйтеся високоякісним відео.

Висувна фронтальна камера дуже порадує любителів Селфі. Дозвіл на 16 Мп дозволяє отримувати красиві фотографії і радіти довговічною конструкцією цього нововведення.

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
14:02
15 квітня 2024
01 березня 2024
09 лютого 2024
11 червня 2023
04 червня 2023
12 квітня 2023
14 лютого 2023
17 листопада 2022
31 жовтня 2022