Поділитись:

Для наступного "Бандерштату" шукають нову територію

Середа, 22 червня 2016, 16:46

Оргкомітет фестивалю "Бандерштат" спростував інформацію про те, що фестиваль відбудеться у Луцьку востаннє, а з наступного року відбуватиметься у Києві.

Щоправда, зважаючи на те, що кількість відвідувачів "Бандерштату" щороку зростає, то для фестивалю шукають нову територію, – повідомили організтори у Facebook.

Нагадаємо: раніше ЗМІ повідомляли про те, що "Бандерштат" можуть перенести до столиці.

В оргкомітеті повідомили, що десятий ювілейний фестиваль "Бандерштат-2016" відбудеться 5-7 серпня на території іподрому, що у Центральному парку культури і відпочинку Луцька. Під час дійства працюватиме понад десять тематичних майданчиків: головна сцена, URBAN-stage, "тиха" сцена, гутірки, літсцена, Bander Foood Fest, Bander Night Cinema, спортивні змагання, дитяче містечко, ярмарок, майстер-класи.

А наступний "Бандерштат-2017" проходитиме на новому місці, оскільки фестиваль щороку росте і територія іподрому затісна для проведення заходу. Оргкомітет розглядає різні варіанти проведення фестивалю на новій локації, однак організатори запевняють: не йдеться про перенесення "Бандерштату" з Луцька.

Команда Бандерштату розглядає можливість проведення подібних фестивалів в багатьох обласних центрах для популяризації української ідеї та здорового способу життя.

Надрукувати
мітки:
коментарів