Поділитись:

У селах Млиново та Доманово на Волині тимчасово відключать газ

Вівторок, 14 січня 2020, 14:53

У четвер, 16 січня, спеціалісти АТ «Волиньгаз» запланували ремонтні роботи на газових мережах у с.Млиново та Доманово  Ратнівського району.

Отож, з 10:00 до 14:00 години газопостачання в селах припинять, – інфорує пресслужба підприємства. 

 Здійснення цих робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.

Волинян просять перекрити крани перед газовими приладами, коли вони виходитимуть з дому. 

Відновлення газопостачання понад 250 клієнтам відбудеться 16 січня 2019 року після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів, відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ «Волиньгаз Збут».  

Також у «Волиньгазі» наголошують щодо необхідності укладення договорів на обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання помешкань, для чого потрібно звернутися в службу ВБСГ Ратнівського відділення АТ «Волиньгаз».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів