Поділитись:

Волинян попереджають про зміну умов вступу до вишів СБУ

Вівторок, 14 січня 2020, 14:01

З січня 2020 року за рішенням керівництва Служби безпеки України розпочато набір курсантів на навчання до Національної академії Служби безпеки України (м. Київ) та Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого (м. Харків).

Абітурієнти, які вирішили стати курсантами відомчих вищих навчальних військових закладів СБУ, мають звернутися із відповідною заявою до підрозділів чи органів СБ України за місцем реєстрації або фактичного проживання (навчання) до 1 лютого 2020 року, – повідомляє пресслужба управління СБУ на Волині. 

Саме підрозділи та регіональні органи Служби безпеки України здійснюють вивчення кандидатів, формують навчальні справи та ухвалюють рішення щодо направлення їх на навчання до вказаних вишів

За довідками і роз’ясненнями можна звертатися безпосередньо до відділу кадрового забезпечення Управління СБ України у Волинській області (м. Луцьк, проспект Василя Мойсея, 4) або за телефоном: (067) 36 11 326 – після увімкнення автоматичного режиму набрати код 482 або 477.

Нагадуємо, що ознайомитися з правилами прийому можна на сайтах вишів: http://academy.ssu.gov.ua/ua/page_abiturient/ (Національна академія Служби безпеки України)
та http://vstup.nlu.edu.ua/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%…/ (Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого).

Надрукувати
мітки:
коментарів