Поділитись:

Залізничну касу в "Ягодині" закриють

Середа, 15 січня 2020, 11:00
Залізничну касу в «Ягодині» закриють

фото ілюстративне 

Квиткова каса на станції "Ягодин" припинить роботу.

Про це повідомили на сторінці Любомльської райдержадміністрації. 

На всіх станціях і зупинкових пунктах приміської зони, де кількість проданих квитків становить 50 і більше за добу, відкриваються квиткові каси. Проаналізувавши роботу квиткової каси на станції "Ягодин", встановлено, в травні 2019 році середньодобовий об’єм продажу становив 11 квитків в приміському сполученні та 5 квитків в дальньому сполученні.

Відповідно до чинного законодавства, в травні 2019 року закінчився термін використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО) з продажу квитків приміського сполучення, а вартість придбання нового РРО становить 38 тис. грн.

На сьогодні електронний проїзний документ впроваджений на всі проїзди далекого та регіонального внутрішньодержавного сполучення за винятком окремих проїздів міжнародного сполучення за винятком окремих поїздів міжнародного сполучення. Понад 60 % усіх проїзних документів, оформляються пасажирами за допомогою онлайн сервісу офіційного сайта АТ "Укрзалізниця", мобільного додатоку "Залізничні квитки" для смартфонів та у відділеннях банків і "Укрпошти", що дозволяє придбати або повернути квитки без додаткових комісій, не звертаючись до квиткових кас. У приміському сполученні проїзні документи можна придбати у провідників приміського поїзда.

Отож, аби зменшити непродуктивні витрати на утримання квиткової каси станції "Ягодин", з 1-го травня 2020 її робота припиняється. Найближча квиткова каса функціонує на станції "Любомль".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09