Поділитись:

І на дорозі, і в салоні: на Волині іспит на водійські "права" фіксуватимуть на камеру

Четвер, 16 січня 2020, 09:00

Іспити на право керування транспортним засобом є однією з найбільш популярних послуг у сервісних центрах МВС. Наприклад, у 2019 році сервісними центрами МВС Волині  було видано 31 498 посвідчень водія, зокрема, 15 320 посвідчень водія, виданих вперше.

Про це повідомляє регіональний сервісний центр МВС у Волинській області. 

Нещодавно, у зв’язку зі змінами в законодавстві, усі територіальні сервісні центри МВС на Волині було забезпечено технічними засобами контролю (відеореєстратори), які фіксують дії кандидата у водії на дорозі та ситуацію в салоні.

Процедура складення практичного іспиту на право керування транспортним засобом є прозорою, дисциплінованою та об’єктивною: перебіг екзамену фіксується за допомогою технічних засобів контролю, що встановлені в кожному екзаменаційному авто. Нововведення допоможе зменшити корупційну складову, уникнути можливих суперечностей під час складення іспиту та виявити здійснене правопорушення. У разі суперечностей кандидат у водії матиме можливість оскаржити результати іспиту, –повідомив заступник начальника регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Едуард Савік.

Зазначимо, що інформація, яка вивантажена з відеореєстратору зберігатиметься протягом певного періоду. Незабаром відеофіксація іспитів буде обов’язковою, а відмова кандидата у водії від відеофіксації іспиту стане підставою для його недопущення до складення практики.

Отримати додаткову інформацію та проконсультуватися можна за телефоном (0332)-74-91-15 або в повідомленнях на фейсбук-сторінці регіонального сервісного центру МВС у Волинській області. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів