Поділитись:

У метро Києва пенсіонер напав на школяра

П'ятниця, 17 січня 2020, 05:17
У метро Києва пенсіонер напав на школяра

У метро Києва літній чоловік напав на 9-річну дитину і зламав їй окуляри.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook тітка хлопчика Тетяна Марущ.

Чоловікові не сподобалося, що дитина читає в метро і він почав їй читати нотації. У результаті він розірвав хлопчику книгу, зламав очкуляри, а від агресивної людини дітей захищав військовослужбовець ЗСУ.

Як розповіла тітка постраждалого хлопчика Тетяна Марущ, її племінник їхав разом з сестрою у вагоні метро. Він стояв біля дверей і читав книгу, сестра сиділа поряд. Несподівано до дітей почав приставати літній чоловік, який став вимовляти хлопчикові, що не потрібно йому читати, він і так сліпий, і краще б зайнявся спортом.

"Малий разом молодшим братом займається в дитячій студії ансамблю Павла Вірського. І навантаження там не менше, ніж у спортивній секції. Але яке до цього діло діду? Відібрав у дитини книжку, штовхнув малу, яка заступилася за брата. Ніхто у вагоні не заступився за дітей. коли хлопчик 9 років навернув рюкзаком дідуся за те, що той штовхнув сестру, якась тітонько почала верещати про малолітніх злочинців", – написала родичка постраждалої дитини.

На одній із зупинок у вагон зайшов військовослужбовець, який заступився за скривджених дітей.

У результаті 42-річного військовослужбовця Георгія, двох дітей 9-ти і 15-ти років, і 66-річного колишнього співробітника позавідомчої охорони (Воєнізованої охорони), а зараз "заслуженого пенсіонера" забрали у відділення поліції метрополітену.

У хлопчика – зламані окуляри, постраждала книга і порвана куртка. На пенсіонера склали адміністративний протокол.

"Діти перелякалися. І самій страшно, серед білого дня, в метро за дітей ніхто не заступився, якби не боєць української армії", – розповіла Тетяна Марущ.

У метро Києва пенсіонер напав на школяра

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024