Поділитись:

У Промені визначатимуть найкращих школярів*

Субота, 18 січня 2020, 12:34


У Промені змагатимуться школярі.
24-26 січня відбудеться потужна подія з великим бюджетом. Запрошують усіх школярів (учасників та глядачів), вхід - вільний, за попередньою реєстрацією.

Ти вже встигнув втомитись від першого тижня у школі (дайте більше канікул!😄)? Надіємось, що ні, але в будь-якому випадку ми раді підняти вам настрій, адже ЗОВСІМ СКОРО, а саме 24-26 січня наші випускники спільно з урядом запускають МЕГА-КРУТЕЗНУ традиційну для нашої школи подію: IV ТЮТ, - пишуть організатори.

Також додається:
"Простою людською мовою: Турнір (це такі змагання) Юних (таких як ти👍) Турнірників (а таким можна стати, якщо ти не полінуєся прийти!😉).

Коротко опишу, для тих, хто взагалі у шоці, що подібне проводиться у нас вже вчетверте: 2 рази на рік, найініціативніші учні  беруться за організацію події, яка націлена на індивідуальний розвиток та розвиток вмінь комунікації, а ще для нових знайомств 🙋
 
Суть дуже проста, адже це 3 дні цікавих лекцій від людей, які мають достатньо великий обсяг пeремог як і на міських чи обласних турнірах, так і на всеукраїнських.

 Усі наші гості є студентами, що готові поділитися досвідом, при чому не тільки безкоштовно, а ще й з НЕЙМОВІРНИМИ ПРИЗАМИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ.

Цього року бюджет заходу перевищує минулорічні бюджети в сумі, та складає… 13 тисяч!🤩
Так, у нас просто з’явилися круті спонсори, за що ми їм вельми дякуємо!🙌

МІСЦЯ ОБМЕЖЕНІ! Поспіши бути в перших числах! РЕЄСТРАЦІЯ ДО 20 СІЧНЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ:🏃‍♂️
https://forms.gle/QdhZmPgQznB3PKz36

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів