Поділитись:

У Луцьку стартує сезон турнірів з більярду*

Неділя, 19 січня 2020, 13:07

Новорічні свята добігають завершення, а робота в новоспеченому підрозділі ФСБУ у Волинській області кипить на повну. Так кілька днів тому голова осередку Станіслав Тимчій опублікував календар змагань на перший квартал 2020 року. Про це повідомляє “Більярд - блог Павла Будчика”.

Святковий лютий потішить любителів турнірної боротьби серед аматорів, адже 25 січня до столів вийдуть гравці з рейтингом Ело не більше 899 очок. Стартуємо в дисципліні комбінована піраміда.

Одразу через два тижні естафету підхоплять усі охочі та вже 8 лютого зіграють в ту ж дисципліну, але без обмежень за вступом. Це буде перший клубний турнір. Через вікенд любителі готуватимуться до чемпіонату Волинської області в аматорському турнірі №2 з динамічної піраміди 22 лютого.

Без двотижневої перерви, як зазвичай, 29 лютого – 1 березня відбудеться чемпіонат Волинської області з динамічної піраміди, який стане відбірковим до всеукраїнської першості (19-22 березня). До слова, обласні змагання пройдуть цьогоріч після дуже довгої перерви, а переможець згодом навіть претендуватиме на звання кандидата в майстри спорту, але для цього ще потрібно пройти ряд моментів, аби узгодити юридичні нюанси.

Прийматиме усі змагання єдиний у Луцьку професійний більярдний клуб «George’s Club». Детальну інформацію можна отримати безпосередньо в клубі. Чекаємо усіх охочих до боротьби!

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів