Поділитись:

Заборони не діють: у луцьких магазинах вночі продають алкоголь (фото)

Понеділок, 20 січня 2020, 08:23
Заборони не діють: у луцьких магазинах вночі продають алкоголь (фото)

Муніципали продовжують в нічний час перевіряти магазини щодо дотримання рішення Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» в період з 22-ї до 8-ї години.

Вночі 17 січня проігнорували вищевказане рішення працівники магазинів «Продукти» по вул.Сагайдачного, 1, «Вишківський» по вул. Героїв УПА, 8 та «Гастрономія» по вул. Кравчука, 22, – інформують муніципали. 

Інспектори склали три адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 КУпАП. Порушники продали алкоголь і тепер відповідатимуть за свої вчинки на засіданні адміністративної комісії за місцем свого проживання.

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради постійно контролюють продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв після 22:00 год, відповідно до рішення Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів».

Заборони не діють: у луцьких магазинах вночі продають алкоголь (фото)Заборони не діють: у луцьких магазинах вночі продають алкоголь (фото)Заборони не діють: у луцьких магазинах вночі продають алкоголь (фото)Заборони не діють: у луцьких магазинах вночі продають алкоголь (фото)

Додатково:

санкція статі за порушення ч.2 ст.152 КУпАП тягне за собою накладення штрафу від ста до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1 700 – 6 800 грн.).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів