Поділитись:

Як луцькі гвардійці тренуються у польових умовах (фото)

Вівторок, 21 січня 2020, 09:02

У військовій частині 1141 Нацгвардії України відбулися заняття з бойової готовності. Закінчилися вони комплексним тренуванням з виїздом за межі пункту постійної дислокації частини.

Про це повідомили на сторінці військової частини у фейсбуці. 

Як розповів перший заступник командира частини – начальник штабу майор Андрій Хомяк, подібні тренування відбуваються двічі на рік для підвищення рівня бойової готовності як кожного військовослужбовця, так і військової частини в цілому. Їхня мета – удосконалення злагодженості підрозділів при виконанні завдань, навичок щодо розгортання пунктів тимчасової дислокації у визначених районах та налагодження системи життєзабезпечення особового складу.

«Тобто, – пояснив Андрій Хомяк, – кожен підрозділ виконує визначені завдання і має змогу практично відпрацювати їх у польових умовах. При цьому кожен військовослужбовець відточує свою майстерність. А командири мають змогу удосконалити навички щодо управління підпорядкованими силами та засобами. Усе це – запорука успішного виконання бойових завдань».

Комплексні тренування дають змогу побачити загалом, у яких питаннях є прогалини, над чим потрібно працювати в майбутньому. Однак з кожним разом, зазначив Андрій Хомяк, рівень підготовки луцьких гвардійців зростає, покращується взаємодія між підрозділами, налагоджується логістика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів