Поділитись:

За підозрою в побитті поліцейських затримали двох волинян

Вівторок, 21 січня 2020, 17:05
За підозрою в побитті поліцейських затримали двох волинян

Поліція Волині затримала двох жителів Ратнівського району та оголосила їм про підозру в умисному заподіянні тілесних ушкоджень поліцейським.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 20 січня, слідчі Ратнівського відділу поліції оголосили про підозру 42-річному та 45-річному мешканцям села Кортеліси в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України.   Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо: вчора вночі співробітники сектору реагування патрульної поліції Ратнівського відділу поліції з’ясовували обставини автопригоди, що трапилася о 02:00 годині ночі в селі Кортеліси. Поліцейські виявили на подвір'ї 42-річного жителя цього ж села фрагменти автомобіля, ймовірно, причетного до скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Однак господар обійстя та ще троє осіб, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинили опір працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків та завдали правоохоронцям тілесних ушкоджень.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024