Поділитись:

На Волині судили рецидивіста, який вкрав… тушонку

Середа, 22 січня 2020, 11:25
На Волині судили рецидивіста, який вкрав… тушонку

17 січня 2020 року судили чоловіка, який вже раніше був судимий за крадіжку. Вдруге чоловік проник у чужу літню кухню та вкрав 14 скляних (0,5 л.) банок тушонки. Загальна майнова шкода становила 782 грн.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області.

Опісля цього чоловік ще проник до сараю іншого власника та вкрав там дві курки та півня. Загальна сума викраденої птиці становила 550 грн.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину в злочині не визнав та відмовився давати покази.

Незважаючи на це, його вина у вчиненні злочинів була підтверджена сукупністю досліджених в судовому засіданні доказів, які були дослідженні за участю обвинуваченого.

До того ж з’ясувалося, що обвинувачений неодноразово приносив свідкам справи тушонку та курей, за які вони йому давали незначні кошти.

У результаті суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка) і призначив йому покарання у виді 3 років 7 місяців позбавлення волі.

А на підставі ч. 4 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів, шляхом частково складання призначених покарань за даним вироком та вироком Ківерцівського районного суду Волинської області від 13.03.2019 року визначити чоловіку остаточне покарання у виді 4 років позбавлення волі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів