Поділитись:

Тепло та свобода вибору на луцькому фудкорті*

Середа, 22 січня 2020, 13:16
Тепло та свобода вибору на луцькому фудкорті*

У Луцьку закладів багато, але з особливою атмосферою – можна полічити на пальцях. В які місця ви водите гостей, які приїжджають із різних куточків світу? Напевно, в переліку обов’язково буде луцький фудкорт Grand Central Food Terminal.

На 4 поверсі РЦ “Промінь”, здається, – вихід в іншу реальність. Неважливо, що за вікном, адже весь поверх завжди світиться посмішками, теплом і привітністю. Тут багато зелені, величезний простір і приємний шум для тих, хто звик відчувати себе завжди в тонусі. 

До речі, на фудкорті – повна свобода вибору, тож їсти щодня одне і те ж не доведеться. Бургери, піца, тайська кухня, суші, пельмені, десерти, ароматна кава – все це, і навіть більше, є в одному місці. А зовсім скоро на фудкорті з’явиться новий оригінальний заклад, який стане улюбленим для багатьох містян. Що це буде? Поки тримають у таємниці.

Особливість цього місця – самообслуговування. Таке незвичайне для нас, але дуже популярне в усьому світі. Схема проста: обирай їжу, на яку маєш настрій, підходь до закладу, роби замовлення і сідай, де тобі зручно. Тобі все принесуть, залишиться тільки насолоджуватися відпочинком. Як вам такий формат?

Подаруйте собі трішки свободи. Спробуйте незвичне і незвичайне.

Приходьте на фудкорт Grand Central Food Terminal.

4 поверх, РЦ “Промінь”.

Надрукувати
мітки:
коментарів