Поділитись:

Волинянин-рецидивіст "шаманив" із сувенірними купюрами і знов позбувся волі

Середа, 22 січня 2020, 11:50

16 січня 2020 року судили чоловіка, який раніше був судимий за крадіжку. Цього разу волинянин у селі с. Замшани попросив іншу особу купити йому алкоголь та надав їй 500 сувенірних гривень. Чоловік придбав горілку за 30 гривень та повернув решту у сумі 470 гривень. Через годину він провернув таку ж «схему» ще раз.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду Волинської області.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого злочину визнав повністю та щиро розкаявся. До того ж, винуватість волинянина доведена зібраними та дослідженими в судовому засіданні об’єктивними доказами.

Тож у результаті суд ухвалив Визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 КК України (Шахрайство), призначивши покарання у вигляді позбавлення волі на строк 1 рік.

А на підставі ч.1 ст. 71 КК України, за сукупністю вироків, шляхом приєднання до покарання, призначеного за даним вироком, частково невідбуте покарання за вироком Ратнівського районного суду Волинської області від 09.04.2019 року - остаточно визначити покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 роки 3 місяці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів