Поділитись:

Рейтинг університетів за результатами ЗНО: де в списку луцькі виші

Четвер, 23 січня 2020, 16:30
Рейтинг університетів за результатами ЗНО: де в списку луцькі виші

Інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA» втретє склала щорічний рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії, що відбулася у 2019 році.

Основною метою публікації рейтингу є ознайомлення широкого кола громадськості, майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків та всіх зацікавлених осіб з відкритими даними вступної кампанії, – інформує Освіта.ua.

Середній бал сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання розрахований серед усіх осіб, які зараховані на навчання за кошти державного та місцевого бюджетів, а також за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт) на перший курс для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання.

У рейтингу вишів за показником балів ЗНО на бюджет Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки опинився на 66 місці. Середній бал ЗНО – 165,64, середній бал атестата – 9,8. А кількість абітурієнтів, зарахованих на бюджет, – 553. 

Луцький національний технічний університет опинився на 140 місці у цьому рейтингу. Середній бал ЗНО – 152,13, середній бал атестата – 9,04. Кількість абітурієнтів, зарахованих на бюджет, – 286. 

У рейтингу вишів за показником балів ЗНО на контракт Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки опинився на 58 місці. Середній бал ЗНО – 146,92, середній бал атестата – 8,76. А кількість абітурієнтів, зарахованих на бюджет, – 720. Луцький національний технічний університет опинився на 144 місці у цьому рейтингу. Середній бал ЗНО – 137, середній бал атестата – 8,14. Кількість абітурієнтів, зарахованих на бюджет, – 451. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів