Поділитись:

Коли Луцьк пахне кавою

Понеділок, 03 лютого 2020, 07:40

Весь ранковий Луцьк у каві. На вулиці Винниченка, починаючи від перехрестя, що веде на Потапова, і до центру, – купа магазинів, де можна купити стаканчик ароматного напою. Біля таких магазинів завжди є хоча б одна людина. Обов’язково є люди ще біля двох магазинів, які розташовані вздовж вулиці, якщо рухатися до центру. Кілька чоловіків щодня п’ють каву під стінами прокуратури.

За розмовою кава смачніша. Випити стаканчик вуличної кави перед роботою для багатьох із нас уже стало доброю традицією. Так, для багатьох це своєрідний наркотик, від якого важко відмовитися.

Луцьк вранці і справді пахне кавою. По дорозі зустрічаєш людей, які, поспішаючи на роботу, несуть каву у руках. Хтось таки знаходить кілька хвилин, аби випити її у скверику біля головного управління національної поліції.

Хтось із нас п’є каву без цукру, комусь смакує і солодко-тягуча. Розчинна, заварна, з кавової машини, із стікера, американо, еспрессо, з молоком чи вершками – на щастя, вибір величезний.

І мало таких людей знайдеться, хто не любить каву.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024