Поділитись:

Понароджують, бл*ть

Неділя, 09 лютого 2020, 07:40

У магазині – черга. Вередливий трирічний малюк тільки те й робить, що смішить тих, хто стоїть у черзі. Розповідає мамі щось на своїй дитячій мові, хапає все, що подобається із полиць, і намагається крадькома закинути мамі у кошик.

Та мама усе бачить. Мами – вони ж такі. Малюк сердиться. Насуплює бровенята і наводить купу аргументів, що все, що він обирає, потрібно купувати.

Уже сердиться і мама. Їй час від часу потрібно виходити із черги і класти на місце продукти, які син настирливо зносить і зносить.

Присіла біля нього, спробувала вмовити, що, мовляв, прийде охоронець і викличе поліцію. Проте малюк безстрашний. Правда, по продукти більше не пішов. Зате почав по-дитячому нити, що у нього болять ніжки і він хоче додому.

Дитина в принципі нікому не заважала. Багато хто посміхався, інші дивилися з осудом, мовляв, не виховані ні мама, ні дитина.

«Понароджують, бл*ть», – раптом почулося із натовпу. Це промовив юнак років 18-ти. Люди в черзі почули це, але ніхто не відреагував.

А мені подумалось: а його ж теж хтось народив, блін.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів