Поділитись:

Смертельний коронавірус зафіксували у Франції, Австралії та Непалі

Субота, 25 січня 2020, 11:03

Нові випадки зараження коронавірусом зафіксували поза межами Китаю – у Франції, Австралії та Непалі.

Про це повідомляє "112 Украина", посилаючись на Deutsche welleXinhuaThe Economic Times.

У п'ятницю, 24 січня, міністр соціальних справ і охорони здоров'я Франції Аньєс Бюзен підтвердила три випадки зараження коронавірусом в країні. За даними французького міністерства охорони здоров'я, один пацієнт госпіталізований в Парижі, другий – у Бордо. Пізніше стало відомо про третього зараженого, який виявився родичем одного з двох хворих. Всі троє раніше повернулися з Китаю, наразі вони знаходяться в лікарнях на карантині.

В Австралії коронавірусом був заражений чоловік – китаєць за походженням, якому 50 років. Наразі він перебуває в ізоляції в лікарні в Мельбурні. Зі слів міністра охорони здоров'я провінції Вікторія Дженні Мікакос, цей чоловік протягом останніх двох тижнів перебував у місті Ухань в Китаї.

Уряд Непалу в п'ятницю підтвердив перший випадок смертельного коронавірусу, яким заразився непальський студент. 31-річний чоловік, який навчається в Ухані, повернувся з Китаю 5 січня і 13 січня був госпіталізований після скарг на проблеми з диханням.

Нагадаємо: в Україні з підозрою на коронавірус госпіталізували трьох осіб. Два випадки захворювання на китайський вірус не підтвердили, ще один – досліджують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Небезпечний вірус із Китаю

Надрукувати
мітки:
коментарів