Поділитись:

У Канаді працівник випадково вилив тисячі літрів вина у каналізацію

Неділя, 26 січня 2020, 02:15
У  Канаді працівник випадково вилив тисячі літрів вина у каналізацію

У канадському місті Келоуна співробітник виноробні Mission Hill Брент Крозьє, вилив кілька тисяч літрів вина у каналізацію. Сума збитків становить понад 3 мільйони гривень.

Про це повідомляє ZIK з посиланням на СTV News.

Зазначається, що Крозьє пропрацював на виноробні більше десяти років і відразу був звільнений через свою необачність. Обов'язком канадця було змішування вина і розподіл напою по ємностях. Також чоловік стежив, щоб труби, по яких перекачується вино, були належним чином приєднані до баків. А під час переливання напою працівник мав їх перевіряти кожні 15 хвилин.

Інцидент стався в листопаді 2018 року. Тоді один з клапанів під час переливання залишився відкритим. У результаті помилки Крозьє вилилося на підлогу і витекло в каналізацію 5,6 тисячі літрів вина совіньон блан. Власники Mission Hill оцінили збитки в 162,5 тисячі канадських доларів (понад 3 мільйони гривень).

Через місяць співробітник виноробні був звільнений через недбалість у виконанні обов'язків. Канадець у відповідь подав до арбітражного суду скаргу на свого роботодавця.

У суді Крозьє розповів про те, що він відчув справжній жах, коли побачив наслідки своєї помилки. Він додав, що кається, і запевнив, що такого більше не повториться.

Однак, керівництво Mission Hill заявило, що це не перший такий промах їхнього колишнього співробітника. Зокрема роком раніше Крозьє зробив аналогічну помилку і злив у каналізацію 11 тисяч літрів вина.

Після першого випадку він також вибачався, клявся, що надалі буде більш уважним, і просив залишити його працювати. Представники виноробні додали, що за 50-річну історію виноробні було тільки два інциденти з втратою вина, і обидва вони пов'язані з діями Крозьє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів