Поділитись:

У Тіндері з’явиться кнопка виклику поліції

Неділя, 26 січня 2020, 04:18
У Тіндері з’явиться кнопка виклику поліції

Онлайн-додатку Tinder оголосив про впровадження «кнопки тривоги» для виклику поліції, якою можна буде скористатися в разі, якщо на побаченні людина відчує небезпеку.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на BuzzFeed.

Так, у четвер, 23 січня, Match Group – компанія-власник Tinder – оголосила про партнерство з додатком Noonlight. Він відстежує місцеперебування людей та інформує про нього надзвичайні служби в разі активації.

З понеділка, 28 січня, користувачі Tinder матимуть змогу додавати інформацію про свої побачення в додаток Noonlight, зокрема те, з ким і де вони зустрічаються, а також доступ до служб геолокації. Відповідно, в Tinder з’явиться «кнопка тривоги», яка в разі натискання сповістить про небезпеку диспетчера Noonlight.

У тих користувачів, які оберуть можливість використання «кнопки тривоги», в профілі – за вибором – може з’явитися відповідна позначка.

"Вона слугуватиме стоп-сигналом (для тих, хто може погрожувати на побаченні – ред.), якщо люди не проти мати її у своєму профілі", – пояснила речниця Tinder.

Поки що "кнопка тривоги" працюватиме лише в США. Про плани її впровадження в інших країнах поки не повідомляється.

Крім того, Тіндер тестує функцію верифікації фото. Так користувачі зможуть переконатися, що справді спілкуються з тим, кого бачать на фотографії, до того, як прийдуть на побачення.

До слова, Tinder – це  популярний мобільний додаток для швидких зустрічей/побачень з людьми, які перебувають недалеко від вас. Було створено в США студією Hatch Labs у вересні 2012 року. В Україні онлайн-платформа для знайомств почала працювати з 2015 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів