Поділитись:

Дитячий день народження «під ключ». Чи можливо в Луцьку?*

Неділя, 26 січня 2020, 15:06

Влаштовуючи святкування дитячого дня народження, батьки особливо прискіпливі. Це абсолютно правильно, адже безпека і гарний настрій малечі - основне для турботливої матусі. Тож для святкування найкраще обирати місця, що спеціалізуються саме на розвагах для малюків.

На 2 поверсі РЦ «Промінь» саме розташувалося кафе, що спеціалізується на харчуванні наших найменших і дорогоцінних членів сім’ї. «Чорничне кафе» - дитяче. Тут в меню страви, що безпечно і корисно їсти малечі. Його розробили, враховуючи різні смаки і навіть мінливий настрій дітей. Але розповідати про їжу немає ніякого сенсу, рекомендуємо завітати і спробувати.

Що ж стосується розваг - то тут їх цілий поверх, адже сусіди у «Чорничного кафе» неймовірні. Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг» - окремий світ розваг та веселощів для дітей різного віку, від найменших крихіток.

Для гучного святкування дня народження у «Чорничному кафе» діє спеціальна пропозиція - знижка 20% на все меню, включаючи напої. А «Смугастий носоріг» дарує знижку 50% на зону для крихіток або лабіринт для усієї компанії маленьких гостей.

Телефонуйте та дізнавайтеся деталі бронювання: 066 770 07 58.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів