Поділитись:

Де в Луцьку спробувати оригінальну тайську кухню?*

Неділя, 26 січня 2020, 19:18

Луцьк не тільки одне з найкомфортніших місць для життя в Україні. Тут також є оригінальні заклади, якими може похизуватися далеко не кожне місто. Наприклад, на фудкорті Grand Central Food Terminal знаходиться єдиний заклад в Луцьку, який готує оригінальну тайську кухню.

Божевільний ажіотаж в світі навколо тайської кухні спостерігається вже кілька років. В Україні цей напрям досить слабо поки що розвинений. Особливо, якщо говорити про оригінальну подачу, не адаптовану під звичні нам смаки. Але лучани мають можливість скуштувати страви, які подають в Таїланді, не купуючи дорогий квиток на інший кінець світу.

Lemongrass - особливе місце на фудкорті де можна спробувати дійсно унікальний продукт зі справжнім класичним смаком Таїланду. Без жодних адаптацій та змін заради більшого заробітку. Адже тут не просто готують, а намагаються донести культуру споживання, пояснити, дати спробувати і відкрити лучанам щось нове.

Зовсім скоро суп Том-Ям стане спадщиною ЮНЕСКО, а ви ще досі його не спробували? Варто надолужити, тим більше, для цього не потрібно далеко їхати.

В Lemongrass, в першу чергу, турбуються про їжу, її якість та смакові якості. Щоб досягти ідеального смаку використовують лише натуральні продукти. Більше того, трави для приготування вирощують самостійно.

Тут можна спробувати оригінальні салати, закуски, супи і справжній WOK з відкритого вогню. До речі, панує стереотип, що страви паназійської, в тому числі тайської кухні, обов’язково гострі. Та в меню Lemongrass є з чого обрати. Тут негострі, помірні та гострі страви, тож кожен знайде для себе улюблену.

Куди йти, щоб відкрити для себе новий світ? Шукай Lemongrass на фудкорті Grand Central Food Terminal. Піднімайся на 4 поверх РЦ “Промінь” за новим досвідом і задоволенням.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів