Поділитись:

У СНУ вивчатимуть місію та фінанси Європейського Союзу

Понеділок, 27 січня 2020, 10:21
У СНУ вивчатимуть місію та фінанси Європейського Союзу

Студентів та усіх охочих запрошують вивчати дві нові дисципліни, які будуть викладатися впродовж весняного семестру 2020 року на факультеті міжнародних відносин. Курси «Європейський Союз: місія та організація» та «Фінанси Європейського Союзу» створені та запроваджуються в межах проєкту кафедри Жана Моне «Студії ЄС у СНУ імені Лесі Українки» програми Європейського Союзу Еразмус+.

Про це повідомили на офіційному сайті СНУ ім. Лесі Українки.

Викладач – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та управління проєктами Андрій Бояр.

Загальний обсяг кожної з дисциплін – 3 кредити (90 годин). Графік занять – 2 пари на тиждень. Форма контролю – залік. Успішне завершення курсу буде підтверджено відповідним сертифікатом.

Курс «Європейський Союз: місія та організація» розрахований на широке коло слухачів, зацікавлених у поглибленні своїх знань про ЄС, його цілі та завдання, принципи та механізми функціонування, галузеві політики тощо. Зі структурою курсу можна ознайомитись тут.

Реєстраційна форма – тут. Реєстрація триватиме до 17 лютого 2020 р. або до набору групи у 20 слухачів.

Курс «Фінанси Європейського Союзу» розрахований на студентів магістратури чи старших курсів бакалаврату економічного чи фінансового спрямування або фахівців з вищою освітою, які мають досвід роботи у цих сферах. Головний об’єкт вивчення – бюджет ЄС. Зі структурою курсу можна ознайомитись тут.

Реєстраційна форма – тут. Реєстрація триватиме до 17 лютого 2020 р. або до набору групи у 20 слухачів.

Розклад занять і навчальна програма курсу буде розіслана зареєстрованим слухачам до початку занять.

Навчання БЕЗКОШТОВНЕ. Інші витрати (харчування, проживання тощо) – за кошт слухачів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів