Поділитись:

Скандал в автобусі "Луцьк-Київ": водіїв звільнили, гроші повернули

Середа, 29 січня 2020, 11:00

Компанія Winew/Bus Trans ще раз вибачилася за прикрий випадок, що стався 27 січня в автобусі "Луцьк-Київ". Тоді волонтерка Ярина Чорногуз, дівчина загиблого на Донбасі волинянина Миколи Сорочукапопросила вимкнути російський серіал у автобусі, за що її висадили з автобуса. До слова, після публікації цієї історії у Києві зібралися активісти на підтримку дівчат, а перевізник одразу відреагував на ситуацію. 

Про це компанія написала на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Нам поки незрозуміло, звідки в автобусі з‘явилася флешка з російськомовними фільмами та чому було проігноровано водіями розпорядження фірми про вимкнення стрічки. Наразі проводиться службове розслідування у межах компанії. Ухвалено рішення про негайне відсторонення водіїв та готується наказ про їхнє звільнення при поверненні з відрядження. На заміну екіпажу уже відправлено інших водіїв. Кошти за невикористану поїздку було повернено у повному обсязі. Водії у телефонному режимі принесли вибачення.

Нам дуже прикро, що трапилася така жахлива ситуація, адже наша фірма дотримується винятково проукраїнської позиції, зокрема при виборі аудіо- та відеоматеріалу. Також компанія неодноразово допомагала військовим, транспортуючи з Європи ліки та одяг. Надавали безкоштовно послуги перевезень дітям загиблих героїв та військовослужбовцям для ротації на Сході.

Ми робимо все для того, аби цей конфлікт був вичерпаний і подібна ситуація більше ніколи не повторювалася в нашій компанії", – йдеться у повідомленні. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
25 березня 2024
15:05
20 березня 2024
18 березня 2024
17 березня 2024
15 березня 2024
13 березня 2024
12 березня 2024
16:16