Поділитись:

Ловили «павуком» та «екраном»: на Волині викрили рибалок-порушників (фото)

Середа, 29 січня 2020, 12:48

На Волині викрили порушників, які здійснювали незаконний вилов риби «павуком»та «екраном».

Про це повідомляє пресслужба Рибоохоронного патруля Волині.

26 січня інспектори рибоохоронного патруля викрили грубе порушення правил рибальства на річці Західний Буг поблизу с. Заставне Іваничівського району. Близько 15:00 години помітили громадянина, який ловив рибу забороненим сітним знаряддям кустарного виробництва – «павуком».

Наступного дня аналогічне порушення зафіксували на річці Луга, неподалік мосту Шистівської об’їзної у Володимирі-Волинському – чоловік ловив рибу забороненим знаряддям – «екраном».

На осіб оформили адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направили до суду для притягнення правопорушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучили.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360 78 40.

Довідково:

Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, забороненими знаряддями лову є такі, які не передбачені цими Правилами. Забороняється риболовля із застосуванням вибухових і отруйних речовин, електроструму, колючих знарядь лову, вогнепальної та пневматичної зброї (за винятком гарпунних рушниць для підводного полювання), інших знарядь лову, виготовлених із сіткоснастевих матеріалів, що не передбачені правилами промислового рибальства, а також способом багріння, спорудження гаток та запруд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів