Поділитись:

"Finlandia" та інше: в Луцьку підробляли елітний алкоголь (фото)

Четвер, 30 січня 2020, 12:10

Упродовж 28-29 січня 2020 року волинські прокурори разом із працівниками ГУ ДФС провели санкціоновані судом слідчі дії у двох домоволодіннях у Луцьку та в передмісті.

У підпільному цеху в передмісті вилучено з незаконного обігу 557 літрів спирту вартістю понад 130 тис. грн. У Луцьку ж, у цеху, де виготовляли й розливали контрафактний алкоголь, видаючи його за елітні напої відомих брендів на кшталт «FINLANDIA», вилучено близько 350 літрів готової алкогольної продукції, сировини для її виготовлення, а також обладнання для здійснення незаконної діяльності, – повідомляє пресслужба прокуратури Волині. 

Зауважимо, що упродовж січня 2020 року на Волині, протидіючи незаконному обігу підакцизних товарів в області, прокурори спільно із податковою міліцією припинили роботу 2 цехів із виробництва контрафактного алкоголю та 7 незаконно встановлених автозаправних станцій. Дві АЗС демонтовано. Із незаконного обігу вилучено товари підакцизної групи вартістю 5 млн. 750 тис. грн.

Окрім того, у межах робочих груп спільно з підрозділами Головного управління ДФС в області, Волинської митниці та Державної прикордонної служби припинено 11 спроб незаконного переміщення цигарок через Державний кордон України, з незаконного обігу вилучено 66098 пачок тютюнових виробів вартістю 3 млн 353 тис. грн. Робота із протидії незаконному обігу підакцизних товарів в області триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів