Поділитись:

Іванна Ройко: відшліфована майстерність для витонченого результату*

Четвер, 30 січня 2020, 18:44
Іванна Ройко: відшліфована майстерність для витонченого результату*

Сьогоднішнє розмаїття beauty-послуг не лише дає можливість кожній жінці мати відмінний вигляд, але й часто заганяє нас у глухий кут складність вибору: на якій процедурі краще зупинити свій вибір, де й коли її зробити, а головне  як обрати дійсно професійного майстра, аби все пройшло вдало та ефективно? Наша порада  обирайте перевірених! Лише майстер, який володіє достатнім рівнем кваліфікації та навиків допоможе Вам отримати бажаний ефект без додаткових ризиків. Сьогодні спілкуємося із майстром перманентного макіяжу, висококласним спеціалістом Іванною Ройко – власницею та ідейною натхненницею салону VONA, що за декілька місяців радо відкриє свої двері для клієнтів у Луцьку.

Секрет якісного перманентного макіяжу

«Якісний перманент брів  це гра світла і тіні, витончені лінії, досконала форма і колір», – переконана майстер.

Основна ідея у роботі Іванни Ройко – це натуральність у всьому: від використаних пігментів до кінцевого результату.

«Під час роботи я використовую лише натуральні органічні пігменти найвищої якості- вони сертифіковані, безпечні та стійкі. А результат роботи, на моє переконання, повинен бути максимально натуральним, аби природність брів навіть не викликала сумнівів!», – вважає пані Іванна.

Карбоновий пілінг  суть та переваги процедури

Лазерний карбований пілінг поєднує в собі дію лазерного променя і ефект фотоомоложення. Особливість цієї процедури – спеціальна гель-маска, в складі якої є наночастинки двоокису вуглецю вулканічного походження, тому наногель отримав назву карбонового (від слова «carbon» – вуглець).

Терапевтичний ефект наногелю заснований на його здатності глибоко проникати в шари шкіри, пов’язувати клітини епідермісу, а також притягує на себе залишки шкірного сала і бруд. Метод прекрасно підходить для лікування вугрової хвороби, нормалізацію ліпідного обміну шкіри. Лазерний вплив, в свою чергу, усуває омертвілі клітини, стимулює вироблення колагену і еластину, знищує потагенну мікрофлору, вирівнює колір та рельєф шкірного покриву.

Перевага карбонового пілінгу: безболісне проведення під час сеансу можна відчути лише легкі теплі відчуття. У рідкісних випадках деякі пацієнти спостерігають невелике почервоніння , які проходять протягом кількох годин.

Лазерне видалення тату і татуажу

Новою послугою, яку можна отримати в beauty studio Іванни Ройко, є видалення татуажу і татуювань за допомогою сучасного лазера.

Тож, користуючись нагодою, ми вирішили більше детально розглянути особливості цієї процедури, аби з’ясувати, наскільки вона ефективна та безпечна.

Принцип дії лазера: лазерний промінь миттєво розбиває пігмент на дрібні наночастинки, які потім виводяться з організму через лімфатичну систему.

Травматизація шкіри: імпульс неодимового лазера триває кілька наносекунд, при цьому абсолютно не травмуючи шкіру, адже він впливає лише на барвник. «Скоринка « при правильному використанні лазера не утворюється.

Ефект: пігмент світлішає миттєво частково, а остаточний результат помітний через 30-40 днів.

Остаточне загоєння: через 30-45 днів, постпроцедурний догляд не потрібний.

Частота сеансів: не частіше 1 разу на 30 днів.

Лазерне видалення тату і татуажу – це та процедура, до якої необхідно звертатися лише тоді, коли не було попередніх невдалих спроб вивести пігмент іншими методами. Можна досягнути дуже хорошого результату, головне- запастися терпінням.

Скільки необхідно процедур?

Мабуть, найпопулярніше питання серед тих, хто хоче видалити тату- це кількість необхідних сеансів. Однак, тут немає єдиної універсальної відповіді, адже цей процес абсолютно індивідуальний. Проте, є ряд факторів, які впливають на швидкість виведення пігменту зі шкіри, а саме: кількість пігменту, хімічний склад фарби, давність тату (татуажу), глибина, на яку було занесено пігмент; колір і щільність розподілу пігменту в шкірі, ступінь травмованості шкірного покриву.

Тож саме від цих параметрів залежить швидкість та якість видалення небажаного тату.

Однак, чи не найважливішою умовою успішного проведення будь-якої процедури є правильний вибір майстра та, як наслідок, використання сертифікованого обладнання та перевірених засобів. Саме це все буде у салоні VONA! Будьте обачними, тоді ваша краса не вимагатиме ніяких додаткових жертв.

Надрукувати
мітки:
коментарів