Поділитись:

Луцький гурт «ФлайzZzа» випустив новий кліп (відео)

Четвер, 30 січня 2020, 17:00

Гурт «ФлайzZzа» випустив кліп на пісню «Вогнем і мечем».

Презентували відео 30 січня. Його опублікував на своїй сторінці у фесбуці вокаліст гурту Андрій Тимчук. 

Гурт ФлайzZzа заснований у 2000 році. Його музичний стиль можна описати як унікальну суміш реггі, хіп-хопу, фанку, латини, драйвового року, фолку та інших напрямів музики. 

У першому альбомі, який у 2006 році був випущений компанією «MOON Records», було три спільні проєкти з найпопулярнішими гуртами України – «Тартак», «От Вінта» та «Скрябін». До наступного альбому «Засмага на серце» (2008), який видала компанія «Comp Music EMI», увійшли спільні роботи разом із «Мотор'роллою», «ТНМК», Олегом Скрипкою, «Habakuk» (Польща) та «CherryVata» (Білорусь). У 2011 гурт видав третій альбом «Глобальне потепління», до якого увійшли спільні роботи з гуртами «The Вйо», «Роллік’с», «Сусіди», французами «The Joke» та пісня-триб’ют «Братів Гадюкіних».

У 2015 році ФлайzZzа завершила роботу над своїм четвертим альбомом. Хоча його логічніше назвати проєктом, оскільки він складається зі збірки каверів на відомі українські хіти вісімдесятих-двохтисячних у фірмових флайзівських версіях. Гурт оприлюднив вже кілька синґлів з нього та запустив не одне відео на його підтримку.

У 2016 році «ФлайzZzа» спільно з Тарасом Тополею з «Антитіл» оприлюднили кавер-трек «Двоє», а за рік презентували кліп до нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів