Поділитись:

Замість дітей до школи прийшли батьки: у Луцьку – страйк (фото)

П'ятниця, 31 січня 2020, 10:25
Замість дітей до школи прийшли батьки: у Луцьку – страйк (фото)

Батьки дітей, які навчаються в Луцькій ЗОШ №13, що на Чернишевського, зібралися на страйк. 

Про це повідомила мама учениці школи Наталія Гаврилова, – пише Район.Луцьк. 

 

"Нам в 13-й школі закрили спортзал, їдальня – на вулиці. Діти зобов’язані займатися на вулиці під дощем чи в підвалі. Залежно від погодніх умов. У підвалі – грибок. І нас це не влаштовує. Батьки вирішили страйкувати, дітей не пускаємо до школи. І будемо відстоювати їхні інтереси", – розповіла Наталія Гаврилова.

Замість дітей до школи прийшли батьки: у Луцьку – страйк (фото)

Ситуація критична, тягнеться це вже дуже довго.

"Куди ми тільки не зверталися, нас годують відписками. Нашу школу не включили навіть у список навчальних закладів, які планують реставрувати цього року, і це було остаточною краплею. Вирішили діяти кардинально, бо вже не в силах це терпіти. Чому з наших дітей мають знущатися, чому наші діти гірші, ніж інші, які навчаються в належних умовах. А наші не мають елементарного", – пояснила жінка.

Нагадаємо: у Луцькій ЗОШ №13 у п'ятницю, 31 січня, – жодного учня. Батьки не впустили дітей до школи через незабезпечені умови для уроків фізкультури. 

Проблема школи не нова. Батьки і працівники школи вже не раз просили владу добудувати заклад. Школа не має спортзалу, актової зали, а їдальня перебуває в окремому корпусі, тому школярі повинні додатково вдягатися, щоб піти на обід. 

У Луцькраді пообіцяли взятися за добудову школи вже у 2020 році. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів