Поділитись:

Вантажівка збила жінку в Луцьку: шукають свідків аварії

П'ятниця, 31 січня 2020, 14:00
Вантажівка збила жінку в Луцьку: шукають свідків аварії

фото ілюстративне 

У Луцьку на вулиці Ківерцівській вантажівка збила 48-річну жінку. У поліції повідомляли, що вона переходила дорогу у невстановленому місці. Проте родичі жінки це заперечують цю інформацію і шукають свідків аварії.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала донька постраждалої Анастасія. 

Жінка, на яку наїхала вантажівка, – Тетяна Запорожець, працівниця заводу "Мотор". Аварія сталася 29 січня у проміжку між 18:30-18:50 на перехресті вулиць Ківерцівської-Героїв Упа (Вишкiв). Донька запевнила, що пані Тетяна переходила дорогу пішохідним переходом на дозволений знак світлофору. 

Тетяна ЗапорожецьТетяна Запорожець

"Тільки зрозумійте, вона не дійшла всього лише 200 м до свого будинку та отримала тілесні ушкодження у вигляді забою головного мозку, перелому потилочної кістки черепу, вивиху правої нижньої кінцівки. На жаль, наслідком ДТП в неї була втрата свідомості і втрата пам'яті", – зазначила дочка постраждалої. 

У поліції вже розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проте родина шукає свідків аварії.

"Хто був випадковим свідком зазначеного ДТП або має записи на відеореєстраторах скоєння наїзду, розташувань вантажівки та тіла на проїжджій частині, не будьте байдужими, просто подзвоніть або надійшлість фото чи відео (Viber, WhatsApp) на номери 068-78-68-980, 050-26-12-979", – просить донька. 

Надрукувати
мітки:
коментарів