Поділитись:

У Ковелі чоловіка засудили за продаж раків

П'ятниця, 31 січня 2020, 16:31

20 січня у Ковелі відбулося судове засідання у справі про факт незаконного продажу раків.

Так, 21 листопада під час рибоохоронного рейду рибпатрульні зафіксували незаконний продаж раків на центральному ринку Ковеля. Зокрема, чоловік не мав дозвільних документів. На нього склали протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП, – повідомляє пресслужба рибпатруля. 

Це стало вже п’ятим порушенням, яке вчинив цей чоловік у 2019 році. Так, з вересня по жовтень його тричі викрито за фактом незаконного продажу водних біоресурсів та один раз за перевищення добової норми вилову раків.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області постановив визнати винним громадянина у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. При винесені рішення суд врахував, що особа вчинила правопорушення не вперше і не стала на шлях виправлення. Тому обрано стягнення у вигляді штрафу у розмірі, більшому за мінімальний, на суму 1 020 грн. Також суд постановив стягнути в дохід держави судовий збір в сумі 420 грн 40 коп.

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися природоохоронного законодавства. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання терміново повідомляти за номером телефонної "гарячої лінії" відомства: (067) 360 78 40.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів