Поділитись:

Яким буде IPHONE 7: добірка інсайдів

Неділя, 26 червня 2016, 12:11
Яким буде IPHONE 7: добірка інсайдів

Актуальна добірка інсайдів, чуток і домислів. Докладний "розбір польотів".

До офіційного анонса iPhone 7 залишається всього-нічого - трохи більше двох місяців. І інформації про очікувану новинку більш ніж достатньо. Експерти "Iphones.ru" зібрали всі дані про ключові особливості майбутнього смартфона від Apple в одному матеріалі.

Читайте також: "ДЕСЯТЬ СПОСОБІВ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ СТАРОГО IPHONE"

1. Це може бути не iPhone 7

Навіть з урахуванням найсміливіших чуток і здогадок із приводу прийдешнього iPhone його складно назвати революційним продуктом.

Редакція Venture Beat, спираючись на особисті джерела, не так давно повідомила, що вересневе оновлення смартфона від Apple виявиться тільки невеликим еволюційним кроком в сторону від актуальних сьогодні моделей. І саме тому назва iPhone 7 прибережуть для 2017 року, який обіцяє революцію.
Новий iPhone може отримати індекс 6se або щось подібне.

2. Модельний ряд. Три замість двох

Якщо вірити останній інформації, яка з'явилася в китайській соціальній мережі Weibo, у вересні ми побачимо не дві різні моделі iPhone 7, а цілих три.

Інсайдери стверджують, що Apple все-таки продовжить диференціацію лінійки смартфонів, тому нам представлять iPhone 7, iPhone 7 Plus та iPhone 7 Pro.
Швидше за все, останній отримає всі унікальні особливості, які приписувалися "плюса" - подвійну камеру, Smart Connector і так далі.

3. 32, 128 і 256 Гбайт замість 16, 64 і 128

Все в ту ж Weibo інсайдери "злили" і нову градацію обсягів вбудованої пам'яті iPhone 7. Вони наполягають на 32, 128 і 256 Гбайт для всіх "сімок" без винятку.

На тлі аналогічного поділу актуальних iPad цей крок виглядає виправдано.
І 256 Гбайт навіть в епоху хмарних технологій і швидкісного бездротового інтернету точно стане в нагоді власникам нових iPhone для зйомки відео в 4K і іншого ємного контенту, який буде зберігатися офлайн.

4. Нове розташування елементів на передній панелі

Редакція японського ресурсу Mac Otakara вже встигла отримати з цього приводу цікаву інформацію від компанії, яка займається виробництвом захисних плівок для екрану iPhone.

Її представники стверджують, що за розміром передні панелі iPhone 7 будуть порівнянні з актуальними моделями. Однак розташування деяких елементів зміниться.
Швидше за все, мова в йде не про розмовний динамік або кнопку Home. "Переїхати" можуть фронтальна камера і датчики освітленості.
Але на зручність використання пристрою це ніяк не вплине.

5. Подвійна камера для однієї з "сімок"

Нещодавно Mobipicker опублікував цікаву інформацію, яка натякає на відсутність подвійної камери в iPhone 7 Plus (або вже Pro). Це пояснюється технічними труднощами у виробництві.

Подвійна камера виявиться прерогативою саме iPhone 7 Pro. Пристрій буде досить дорогим, і виробникові потрібні маркетингові фічі, щоб хоч якось його продавати.

6. Без 3,5-аудіо, і два динаміка замість одного

Пару тижнів тому в руки редакції MacRumors потрапили чохли для iPhone 7 від виробника сторонніх аксесуарів, який зі зрозумілих причин вирішив залишитися неназваним.

І вони в черговий раз довели відсутність стандартного аудіовиходу, який багато хто вважає пережитком минулого. Ми не будемо сперечатися з цього приводу.

Місце 3,5-аудіо займе додатковий динамік. Але про стереозвук не може бути й мови - принаймні, в цьому впевнені в Mac Otakara.

7. Новий комплект поставки

Однією з найбільш дивних чуток з приводу iPhone 7 є зміни в комплекті з пристроєм.

Звичайно, сам телефон, навушники, кабель синхронізації, блок живлення і "папірці" залишаться. Але тут також виявиться додатковий аксесуар - перехідник з Lightning на 3,5-аудіо.

8. Дві SIM-карти. І це не жарт

Чергова божевільна чутка. Навіть в найбільш "страшних" снах я не міг припустити, що в iPhone коли-небудь з'явиться слот для другої SIM-карти.

Але редакція Engadget, яка отримала в своє розпорядження докази, в цьому впевнена.

Це вже занадто дивно і дуже невластиво Apple.

9. Deep Blue замість Space Gray

Улюблений для багатьох темно-сірий відтінок може пропасти з колірної гами iPhone 7.

Якщо вірити інформації Mac Otakara, його можуть замінити на темно-синій.

І це виглядає не дуже логічно. Думаю, більшість з нас були б раді побачити новий колір, і вибір - це завжди добре. Але прибирати популярний відтінок немає ніякого сенсу.

10. Габариты

Є ймовірність, що габарити iPhone 7 і iPhone 7 Plus трохи зміняться. Про це говорять схематичні зображення пристроїв, які потрапили в руки редакції TechTastic.
На кресленнях чітко видно, що "сімка" виявиться трохи менше по довжині і ширині, проте добавить у товщині.

11. Новий Taptic Engine

В одному зі своїх матеріалів редакція Nikkei натякає на поліпшений механізм вібрації Taptic Engine в iPhone 7.

Він повинен зробити використання "свіжого" смартфона ще більш приємним.

12. 3 Гбайт ОЗУ для ресурсномістких завдань

Редакція 9to5Mac впевнена, що один з нових фаблет (швидше за все, їм виявиться iPhone 7 Pro) отримає 3 Гбайт оперативної пам'яті для ресурсномістких завдань.

Інші так і будуть задовольнятися 2 Гбайт ОЗУ.

13. LTE від Intel

Деякі iPhone 7 будуть комплектуватися LTE-чипом від Intel.

Теоретично це повинно дати їм приріст швидкості завантаження даних через інтернет, але чи так це буде на практиці, ми поки не знаємо.

14. Зовнішній вигляд

В MacRumors впевнені, що на задній частині пристрою буде трохи менше пластикових смужок, необхідних для передачі сигналу мережі.

15. Smart Connector

Навряд чи інтелектуальний інтерфейс Smart Connector отримають iPhone 7 і iPhone 7 Plus.

Але він точно буде в iPhone 7 Pro. І з його допомогою можна буде підключати цілий ряд різних аксесуарів, про які сьогодні можна тільки фантазувати.

16. Цінова політика

Немає приводів сумніватися, що iPhone 7 і iPhone 7 Plus будуть продаватися за колишньою ціною, з якою всі ми давно звикли. Питання в вартості iPhone 7 Pro.
В даному випадку китайські інсайдери стверджують, що топовий варіант "Прошки" обійдеться в 1350 доларів - інформація про це недавно з'явилася в соціальній мережі Weibo.

Очевидне-неймовірне

Серед інших очевидних моментів варто виділити використання декількох варіантів нового процесора A10, а також колишні характеристики екранів, для яких час революцій поки не настав.

Надрукувати
мітки:
коментарів