Поділитись:

Луцька студентка розповіла, хто має бути владою в Україні (відео)

Субота, 01 лютого 2020, 19:00
Луцька студентка розповіла, хто має бути владою в Україні (відео)

Владу, безперечно, повинні представляти люди, які є компетентними. У цьому переконана студентка факультету міжнародних відносин СНУ імені Лесі Українки, прессекретарка Громадянського Руху "СВІДОМІ"Дарина Мельник.

Про це дівчина розповіла у прямому ефірі програми «Добрий ранок» на телеканалі «Аверс». Темою ранкової розмови стала співпраця молоді та політиків, а саме, чому вона важлива.

На запитання ведучої, хто має сьогодні представляти владу і чи мають бути дотичні туди молоді люди, Дарина відповіла, що важливою умовою є досвід роботи у державному секторі. На її думку, це можуть бути люди, дотичні до бізнесу.

«Бізнес формує характер людини і ті якості, які необхідні для управління, для менеджменту. А, власне, люди, які працюють в парламенті або у будь-яких державних структурах, – це зазвичай управлінці і менеджери, яким потрібні певні якості», – розповіла студентка.

Дарина Мельник вважає, що молодь повинна долучатися до політики і брати в ній активну участь.

«На щастя, дивлячись на останні тенденції, молодь дедалі частіше бере участь у політиці. І навіть якщо дивитися на останні президентські вибори, то молодь все-таки відгукнулася і прийшла проголосувати, тому це вже приємно», – зазначила Дарина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів