Поділитись:

У Києві рибалки виловили людську голову в пакеті (фото)

Неділя, 02 лютого 2020, 00:30

У Києві рибалки виловили голову чоловіка в пакеті, поліцейські встановлюють обставини його смерті. Як повідомляється, за цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Подія сталася поблизу затоки «Собаче гирло» в Оболонському районі столиці, повідомляє пресслужба Нацполіції Києва.

Близько 14-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що двоє рибалок виловили пакет, у якому знаходилась голова чоловіка. На місце негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та Оболонського управлінь поліції, судово-медичний експерт та рятувальники. 

Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та встановлюють особу і проводять пошуки тіла загиблого. Кінологами обстежено берегову зону річки Дніпро, а також водолазами та працівниками річкової поліції обстежено акваторію затоки. Попередньо встановлено, що це чоловік, віком близько 60-70 років.

За цим фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі та розшукові дії, аби встановити обставини, а також осіб, причетних до смерті чоловіка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів