Поділитись:

Порушення, агресія і опір, – муніципали про барикади біля Старого ринку в Луцьку (відео)

Понеділок, 03 лютого 2020, 12:00
Порушення, агресія і опір, – муніципали про барикади біля Старого ринку в Луцьку (відео)

Луцькі муніципали зафіксували масове порушення правил дорожнього руху біля Старого ринку в Луцьку. 

Зокрема, на вулицях Замковій, Глушець, Хакімова, Сенаторки Левчанівської, Галшки Гулевичівни, Братковського, – інформує пресслужба департаменту муніципальної варти Луцькради. 

Окрім того, зазначили муніципали, відбувається масове перешкоджання роботи, провокації та спроби нанести тілесні ушкодження інспекторам. За цими фактами зроблено звернення в поліцію. Інспектори з паркування працюють за ст.122 ( ч.1 та 3) КУпАП.

Порушення, агресія і опір, – муніципали про барикади біля Старого ринку в Луцьку (відео)Порушення, агресія і опір, – муніципали про барикади біля Старого ринку в Луцьку (відео)Порушення, агресія і опір, – муніципали про барикади біля Старого ринку в Луцьку (відео)Порушення, агресія і опір, – муніципали про барикади біля Старого ринку в Луцьку (відео)

У понеділок, 3 лютого, частину Старого ринку у Луцьку мали демонтувати. Проте цьому завадили підприємці, які чергували на території всю ніч.  Уздовж торгових точок люди поставили автомобілі. Кажуть, з рішенням Луцькради не згідні і захищатимуть своє майно. 

Нагадаємо: комунальному підприємству “Луцькі ринки” припинили право користування земельною ділянкою, на якій розміщено Центральний ринок. Територію ринку планують звільнити від металевих конструкцій до 3-го лютого, щоб потім провести реконструкцію площі перед замком Любарта. Якщо ж підприємці самостійно цього не зроблять, за демонтаж візьмуться муніципали. 

До слова, вже затвердили склад робочої групи з перенесення ринку "Центральний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів