Поділитись:

На Волині судитимуть банду, яка через інтернет продавала психотропи (фото)

Вівторок, 04 лютого 2020, 10:57
На Волині судитимуть банду, яка через інтернет продавала психотропи (фото)

На Волині перед судом постануть члени організованої групи торговців психотропами.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом психотропних речовин, організованою групою у складі 6 чоловік.

Організував діяльність групи на початку 2018 року  20-річний волинянин. Займалися молодики (а їм від 19 до 22 років, одному – 31) незаконним придбанням, зберіганням з метою збуту та збутом психотропних речовин – амфетаміну та PVP.

Психотропи члени групи отримували через поштового оператора, зберігали та фасували їх удома, а тоді розносили по закладках, надсилаючи фото та інформацію про їхнє місцезнаходження покупцям через месенджери.

Діяв у групи і власний сайт. Кошти, здобуті від незаконного обігу психотропних речовин, розміщувались на електронних гаманцях.

На Волині судитимуть банду, яка через інтернет продавала психотропи (фото)

Правоохоронцями задокументовано понад десяток епізодів злочинної діяльності молодиків.

Припинили діяльність групи у серпні 2019 року. Під час обшуків в оселях її членів виявили і вилучили амфетамін та PVP у великих розмірах.

Усіх шістьох волинян обвинувачують у вчиненні організованою групою незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також збуту психотропних речовин, у тому числі особливо небезпечних психотропних речовин у великих розмірах.

Організатору групи інкримінують ще і розміщення коштів, здобутих від незаконного обігу психотропних речовин, на підприємствах.

Далі – слово за судом.

За вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024