Поділитись:

Новий фінансовий рік на Волині почали в плюсі

Середа, 05 лютого 2020, 09:56

У січні 2020 року на Волині зібрано 680,7 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструють територіальні органи ДПС у Волинській області.

Таким чином, у перший місяць нового фінансового року платники податків спрямували до бюджетів на 15 відсотків податків більше ніж у січні 2019 року, – повідомляє ГУ ДПС на Волині. 

Плюс 89 мільйонів гривень надходжень до бюджетів проти аналогічного періоду торік – загалом вдалий початок фінансового року, що свідчить про відповідальну позицію платників податків Волині та належний процес адміністрування з боку фахівців ДПС. Зазначу, що наша системна робота з протидії можливому використанню схем мінімізації податків – теж важлива передумова стабільного наповнення бюджетів. Саме завдяки запобіганню з боку ДПС ризиковим операціям, до яких вдаються окремі бізнес-структури, реальний сектор економіки отримує більш сприятливі умови для прозорої діяльності», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Як повідомили в управлінні податкового моніторингу ГУ ДПС у Волинській області, у січні 2020 року до держбюджету сплачено 305,5 мільйона гривень податків, а до місцевих бюджетів – 373,7 мільйона гривень податкових платежів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів