Поділитись:

На Волині покарали браконьєра, який не нашкодив рибі, але міг

Четвер, 06 лютого 2020, 13:13
На Волині покарали браконьєра, який не нашкодив рибі, але міг

Волинський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства. 

Увечері 4 лютого виявили порушника, який вилювлював рибу так званою острогою. Інцидент стався на р. Прип’ять, поблизу с. Лютка Старовижвського району Волинської області.

Браконьєр не завдав шкоди рибному господарству. Проте на особу оформили адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП, знаряддя лову вилучили. 

В управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360 78 40. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Довідково: 

Нагадуємо: відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, забороненими знаряддями лову є такі, які не передбачені цими Правилами. Забороняється риболовля із застосуванням вибухових і отруйних речовин, електроструму, колючих знарядь лову, вогнепальної та пневматичної зброї (за винятком гарпунних рушниць для підводного полювання), інших знарядь лову, виготовлених із сіткоснастевих матеріалів, що не передбачені правилами промислового рибальства, а також способом багріння, спорудження гаток та запруд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024