Поділитись:

Лучани можуть купити зустріч із Порошенком, Аваковим та Богданом задля порятунку дівчинки

Четвер, 06 лютого 2020, 13:40

У Рівному організували благодійний аукціон «Дарунки Даринці», в якому кожен охочий може придбати право зустрічі та спілкування за кавою з відомими людьми Рівного та України. Кошти з аукціону «Дарунки Даринці» будуть спрямовані на лікування 7-річної дівчинки Даринки Білецької.

Про це повідомили у facebook-спільноті «Благодійне Рівне».

Про маленьку рівнянку вже неодноразово писали місцеві ЗМІ. Вона потребу лікування упродовж всього життя – у дівчинки лікарі діагностували ВІЛ-інфекцію.

«Біологічна мати покинула дочку одразу після її народження. З перших днів життя про Даринку піклується турботлива Олена Тоюнда, яка стала для дівчинки справжньою матір’ю. То ж для діагностики та лікування у сучасній клініці в Польщі 70 тис грн майже зібрано. Утім дівчинка потребує постійного лікування. То ж ми вирішили продовжити аукціон і зібрати ще додатково 130 тисяч грн, яких їх має вистачити на рік на придбання медикаментів», – повідомили у спільноті.

Стартова ціна для кожного лоту становить 200 гривень.

Серед тих, хто погодився у такий спосіб допомогти дівчинці є екс-президент України Петро Порошенко, керівник Офісу Президента України Андрій Богдан, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, шеф-редактор «LB.UA» Соня Кошкіна, начальник управління патрульної поліції у місті Рівному Сергій Мерчук, співачка Анастасія Приходько, директор ТРЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА» Олександр Оверчук, громадський та політичний діяч, політичний в'язень Кремля Микола Карпюк, співголова депутатської фракції політичної партії «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, футболіст збірної України Роман Зозуля, лідер гурту KOZAK SYSTEM Іван Леньо, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, лідер Радикальної партії Олег Ляшко, народний депутат України Яна Зінкевич та багато інших.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
23 березня 2024
09:53
20 березня 2024
19 березня 2024
15 березня 2024
12:02
14 березня 2024
12 березня 2024
07 березня 2024