Поділитись:

Що їдять депутати та скільки платять: Беленюк показав їдальню Ради (відео)

П'ятниця, 07 лютого 2020, 05:37

Депутат від "Слуги народу" та спортсмен Жан Беленюк оприлюднив відео у ютубі, в якому показав асортимент страв їдальні Верховної Ради та ціни на них. Народний обранець зізнався, що пообідати тут коштує йому приблизно 300 гривень, пише 24 канал.

Відео на ютубі та у фейсбуці з'явилося 4 лютого. Щоправда, згодом Беленюк чомусь видалив допис із фейсбука. 

У підписі до відео на ютубі мовиться: "Часи, коли можна було дешево поїсти в їдальні Верховної Ради, давно минули, на жаль". Допис у фейсбуці був більш інформативним. 

"Часи, коли можна було дешево поїсти в їдальні Верховної Ради, давно минули. Зараз у мене на один раз поїсти йде приблизно 300 гривень. От сьогодні взяв собі тарілку борщу, картопляне пюре з відбивною, салат з червоною рибою та перепелиними яйцями. Заплатив за це 280 гривень. Судіть самі", – писав Беленюк.

Зараз на сторінці Жана Беленюка у фейсбуці цього допису вже немає, але зберігся скріншот. 

У відео Жан Беленюк показав різноманітні страви, які може придбати депутат: м'ясо, стейки з лосося, ікру, голубці, холодець, безліч десертів та салатів тощо. 

Депутат зафільмував основний зал, де харчуються люди, та додатковий – там охочих поїсти обслуговують офіціанти, яким треба залишати чайові. Зауважимо, що жодної людини на момент зйомок у другому залі не було. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів