Поділитись:

Записи Гончарука злили з техніки редакції "Грошей", – Зеленський

Четвер, 06 лютого 2020, 23:09
Записи Гончарука злили з техніки редакції «Грошей», – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський відреагував на ситуацію з обшуками в офісі групи "1+1 Медіа". Він розповів, що записи розмов прем‘єр-міністра Олексія Гончарука були завантажені в Інтернет з техніки в редакції телеканалу "1+1".

Про це Зеленський розповів після відвідання шахти "Межирічанська" у Червонограді на Львівщині, передає Українська правда з посиланням на УНІАН

"На жаль, у "Грошей" (редакція програми "Гроші" на "1+1" – ред.) обшуки тому, що, наскільки мені відомо, саме з тієї техніки ця інформація, ці записи були завантажені в Інтернет. Шукають, хто писав, хто замовив і хто це в Інтернет викинув. Я так розумію, що знайшли, хто це в Інтернет викинув", – сказав Зеленський.

За словами президента, йому "дуже жаль", що у журналістів обшуки, але він не може втручатися у розслідування.

На засіданні "Слуги народу" 6 лютого Зеленський сказав депутатам фракції, мовляв, йому точно відомо, що запис розмов Гончарука монтували на комп‘ютерах журналістів "плюсів".

Ексгендиректор "1+1" Олександр Ткаченко і ведучий "1+1" Олександр Дубінський висловили претензії через обшуки в будівлі холдингу. Дубінський сказав – людям байдуже, хто записував, а важливо, що думає прем‘єр, і що це робота журналістів – публікувати такі дані. Зеленський йому заперечив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів